Мікрокухня — організація трансформованих просторів

Мікрокухня — організація трансформованих просторів Останнім часом зростає прагнення не просто знижувати кількість квадратних метрів для кухні, а взагалі об'єднувати простору і робити місце для приготування їжі максимально непомітним. Така тенденція спричинила розвиток нового напрямку в меблевому дизайні — створення модульованих, що змінюються поверхонь.



Дивлячись на модель мікрокухні важко відразу відрізнити її від звичайного комода або шафи, але функціональність цієї «крихітки» дивовижна. В кухні, створеної у швейцарської компанії Kitchoo, передбачено все необхідне для приготування їжі: індукційна поверхня з двома конфорками, духовка, маленький холодильник з морозильною камерою, раковина з телескопічним (складним) змішувачем і місця для зберігання кухонного приладдя. У ній можна розмістити мікрохвильову піч, спеціальні ящики для роздільного збору сміття або ж посудомийну машину. Комплектація буде залежати від пріоритетів покупця. Такі моделі — справжній порятунок при організації простору в маленьких квартирах.

Портативна кухня займає всього 1,3 метра в ширину і має стандартну для кухонних поверхонь глибиною (65 см). Висоту можна вибрати, так як існують як метрові моделі, так і параметри, що досягають 1,58 метра.

Портативна мікрокухня дуже затребувана при організації харчового блоку в офісах. Для таких приміщень розроблена дещо інша модель, яка не комплектуються плитами. Дизайн витриманий в строгих лініях, що особливого актуально при влаштуванні робочого простору.


16-05-2016, 17:55 322 0

Поділіться власною думкою